Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

RadioAdressa fikk godkjent karakter

Styret i Adresseavisen er godt fornøyd med RadioAdressa, som nå blir en permanent del av mediehuset, og det skal satses ytterligere.



RADIONYTT.NO - 10.12.03 - KYRRE DAHL
Den nye RadioAdressa i Trondheim og omegn har vært på lufta siden mai, og etter seks måneders prøvedrift har styret bestemt seg for å satse for fullt på radioen. Først og fremst er det nå bestemt at RadioAdressa blir en permanent radiostasjon, men det skal også satses ytterligere på radio i Trøndelag. Samdriften mellom radioen og TVTrøndelag skal utvikles videre, og flere av medarbeiderne vil jobbe med både radio og TV.

I tillegg skal staben utvides og den tekniske dekningen skal bedres: "- Vi vil etter nyttår installere sender i Grillstad-tunnellen øst for Trondheim. I løpet av første ' halvdel av 2004 vil vi også være på plass i de andre tunnellene mellom Stjørdal og Trondheim. Vi har også flere andre "hull" i dekningen vår, spesielt i Nord-Trøndelag, som vi vil se nærmere på i tiden fremover, sier redaktør Rolf Dyrnes Svendsen til adressa.no

Det er også snakk om samlokalisering av både avis, TV og Radio i Mediehuset på Heimdal, men det er også snakk om å flytte hele mediehuset til Midtbyen.




 FORRIGE SAK:

P4 tatt på fersken
09.12.03

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no