Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Bondevik åpner kristen radiohappening

Statsminister Kjell Magne Bondevik er med når Radio Sentrum i Trondheim drar i gang sin innsamlingsaksjon i neste uke.

Eva Hilde Murvold, Redaktør

RADIONYTT.NO - 28.11.03 - KYRRE DAHL
pressemelding:

3. og 4. desember utvider Radio Sentrum sendetiden til 10:00 til 18:00 begge dager. Studio flyttes for anledningen ned på møtesalen på Nardo bedehus, hvor telefonvakter, programledere, reportere og gjester blir samlet i ett rom.

Anledningen er Respons, en stor giveraksjon som man håper vil innbringe 150.000 kroner til Trøndelags største kristne radio. Radio Sentrum er ikke-kommersielt drevet, og overlever på godviljen fra gode venner og lyttere. Nå ønsker vi å konsentrere dette innsamlingsarbeidet over kortere tid. 10 prosent av alle inntekter på Respons vil gå til radiomisjonsarbeid i Kenya. Staben i Radio Sentrum blir for anledningen over ti-doblet, for å bemanne telefon og lage god radio i 16 direktesendte timer.

Gjestelisten har etterhvert blitt lang og delvis celeber; statsminister Kjell Magne Bondevik vil åpne aksjonen, RBK-keeper Espen Johnsen kommer, varaordfører i Trondheim Knut Fagerbakke kommer, og ellers deltar blant annet Rune Larsen, biskop Finn Wagle, Idol-Rebecca og stortingsrepresentant Ola T. Lånke. Mange lyttere av Radio Sentrum kommer også, og forteller om hva denne lokalradioen betyr for dem. Gjennom de 16 direktesendte timene kan lyttere ringe inn til studio, om de ønsker å støtte arbeidet. Alle som gjør det er med i trekningen av nesten 80 gavekort på mange fine premier. Her skal det deles ut gavekort på fotpleie, reiser, treningskort, gocartkjøring, CD-er, hotellopphold, avisabbonement, laks, hudpleie, mandelpotet og fine middager, for å nevne noe. Sendingene høres på FM 100,0, 103,4 og 106,2 i Trondheim og omegn.
pm slutt




 FORRIGE SAK:

P4 sender ungdomsprogram fra Afghanistan
27.11.03

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no