Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 sender ungdomsprogram fra Afghanistan

P4 skal ta tempen på juleforberedelsene i Afghanistan og smugtitte i bokhyllene til Kabuls svært så omtalte bokhandler.


RADIONYTT.NO - 27.11.03 - KYRRE DAHL
Torsdag, fredag og lørdag denne uka sender P4 ungdomsprogrammet "Pepper" fra Afghanistans hovedstad Kabul. pressemelding:

P4s ungdomsprogram skal ta tempen på juleforberedelsene til den norske kontingenten og smugtitte i bokhyllene til Kabuls svært så omtalte bokhandler. Programleder Tomm-Espen Kroken og reporter Nina Steinmoen vil sende programmet Pepper fra Kabul førstkommende torsdag, fredag og lørdag.

Fokuset for programmene vil være det norske bidraget til oppbygging av infrastrukturen i Afghanistan, den kirurgiske og medisinske enhetens arbeid, finne ut hvilke bøker bokhandleren egentlig har, hvordan det er å være ung i Afghanistan etter Taliban –og hvordan juleforberedelsene går av stabelen for nordmennene som deltar i gjenoppbyggingen av landet.

–Dette er meget spennende. Vi ser frem mot å reise til Kabul og lage et litt annerledes ungdomsprogram for våre lyttere. Vi har en plan for hva vi ønsker å lage, men håper at vi i tillegg kommer bort i unike radiomuligheter og innslag som vi kan sende hjem, sier programleder Tomm-Espen Kroken. Sendingene fra Kabul kan du få med deg ved å lytte til Pepper på P4 torsdag, fredag og lørdag denne uken fra kl. 2000-2300.
pm slutt




 FORRIGE SAK:

Tomm Espen Kroken fra P4 til Radio 1
27.11.03

 SØK:


powered by FreeFind

 TIPS:

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no