Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kraftig satsing på radio i Oppland

Radio 107 har fått nye eiere, og satser nå friskt med nytt navn, nye ansatte og nytt innhold i Gjøvik og Lillehammer.


RADIONYTT.NO - 07.11.03 - KYRRE DAHL
Radio Pluss blir navnet på den nye sammenslåtte stor-radioen i Oppland. 18. november slås konsesjons-områdene i Gjøvik og Lillehammer sammen til et område, og Radio 107, som tidligere var en Gjøviksradio, skifter navn til Radio Pluss.

Men, det er ikke bare navnet som skiftes, i sommer kom avisene Oppland Arbeiderblad og Gudbrandsdølen Dagningen inn som hovedeiere av radioen, og det skal nå satses på et nærmere samarbeid med redaksjonene i avisene om lokale nyheter og annet redaksjonellt stoff. "Vi kommer til å satse mer på Lillehammer enn vi har gjort tidligere", forteller ansvarlig redaktør Gunnstein Endal. "Vi ønsker en relansering for å løfte hele radioen opp en divisjon til eliteserien", sier Endal til radionytt.no.

En ny morgenvert er ansatt, Jesper Edvardsen, som tidligere har jobbet i en rekke TV-kanaler og P4. "Vi satser sterkt på morgensendingen, som skal hete bymorgen", forteller redaktør Endal. I tillegg blir det et nytt studio i Lillehammer hos avisa GD, og Radio Pluss blir lokal samarbeidspartner for Kanal 4, noe som fører til behov for nok en redaksjonell ansatt. Navneskiftet markedsføres for tiden friskt i lokale medier, og man har satt av 150 000 kroner for profilering av det nye produktet.




 Forrige Innenriks:

Kalle Lisberg overtar i P4
07.11.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no