Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kalle Lisberg overtar i P4

Kalle Lisberg overtar sjefstolen i P4 etter at sjefredaktør og administrerende direktør, Rune Brynhildsen, idag forlot sin stilling med umiddelbar virkning.


RADIONYTT.NO - 07.11.03 - KYRRE DAHL
Pressemelding fra P4:

Rune Brynhildsen forlater stillingen som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i P4 Radio Hele Norge. Årsaken er uenighet med den delen av styret som representerer den største eiergruppen. Kalle Lisberg overtar som toppsjef i radioselskapet.

Brynhildsen forlater stillingen med umiddelbar virkning, men vil stå til den nye ledelsens disposisjon ut året.

–Styret takker Brynhildsen for hans imponerende arbeidsinnsats under en meget viktig periode for selskapet og beklager at denne situasjonen har oppstått. Samtidig er vi fornøyd med at vi så raskt har fått på plass en erfaren medieleder som ny toppsjef i selskapet. Brynhildsens avgang vil ikke endre på selskapets fremtidige kurs, sier styreleder Jens Kristian Thune i P4.

–Rune Brynhildsen har vist en imponerende arbeidsinnsats i sin periode som toppsjef i P4, og har vært en samlende leder som de ansatte har vist vilje til å lykkes sammen med. Brynhildsen skal ha honnør for å ha ledet P4 til ny konsesjon før sommeren – og for sin ledelse av selskapet i en turbulent periode. Han gjort den jobben han ble ansatt for å gjøre, sier Thune.

P4s nye toppsjef, Kalle Lisberg, kommer fra stillingen som arbeidende styreformann i MTG Norge, og har også tidligere hatt sentrale lederstillinger i P4. Først som gründer og programsjef i perioden 1993-1995, og i 1999 som administrerende direktør. Han har tidligere vært leder for MTG og TV3 i Norge.

–Det er med tungt hjerte jeg forlater P4 rett før den kanskje mest spennende fasen i selskapets 10-årige historie. Men etter en omfattende helhetsvurdering har jeg kommet til at fratreden er det beste for selskapet, de ansatte og eierne i den situasjonen vi nå er i. Jeg er trygg på at P4 er godt rustet til å møte konkurransen i tiden fremover. Nå kreves det full fokus for å gjøre Norges beste radiokanal enda bedre. Jeg vet at Kalle Lisberg har egenskapene og forutsetningene for å samle alle gode krefter i P4 og bringe selskapet enda et steg videre, sier Rune Brynhildsen.
PM Slutt




 Forrige Innenriks:

Rune Brynhildsen går av i P4
07.11.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no