Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radiobransjen samles i Oslo i november

Nå er det endelig offentlig: De aller første Radio Dager går av stabelen i Oslo i november. Målet er å samle hele radiobransjen i Norge til et felles arrangement.


RADIONYTT.NO -29.08.03 - KYRRE DAHL
Som tidligere meldt på radionytt.no, er det jobbet i lengre tid med en større radiokonferanse for både Nrk, p4 og lokalradioene i Norge. Nå er datoen satt. fredag 21 og lørdag 22 november går Radio Dager av stabelen i Oslo. Det meste kommer til å foregå på NRK-huset på Marienlyst.

Radiodager kommer til å bestå av kåringer, fagseminarer, debatter og underholdning. Programmet inneholder alt fra seminarer med fremtredende radiopersonligheter, bransjeeksperter, mediekommentatorer og underholdning med en rekke større nasjonale artister. Hvem som kommer vil arrangørene foreløpig ikke avsløre.

"Vi håper og ønsker å samle hele radiobransjen", sier prosjektleder Jon Toseth. "Programmet vil inneholde noe for alle, enten de jobber i NRK, eller lokalradio". Han avviser at Radio dager blir en etterligning av lignende arrangementer som Radio Days i Danmark og Storbritannia. "Det kan nok se ut som vi har hentet idèen til dette fra utlandet, men vi vil skape vårt eget arrangement tilpasset norske forhold", sier Toseth.

Deltageravgiften blir på 1500,- , noe Toseth beskriver som svært lavt, sammenlignet med lignende arrangementer i andre land. Radiodager har også lansert sin egen hjemmeside:

  • RADIODAGER.NO




  •  Forrige Innenriks:

    Elendig halvårsresultat som ventet fra P4
    22.08.03

     Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no