Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Båtsfjord Radio innstiller alle sendinger

Lokalradioen Båtsfjord Radio har innstilt sine ordinære sendinger på grunn av økonomiske problemer. Heretter blir det bare bingo.


RADIONYTT.NO - 19.05.03 - KYRRE DAHL
Etter langs tid økonomiske problemer, har Båtsfjord Radio bestemt seg for å legge ned alle ordinære sendinger. Onsdag 14.mai kl. 12.00 ble det stille på lokalradioens frekvenser, og slik blir det fremover, dersom det ikke snart dukker opp en løsning på de økonomiske problemene. Det er dog ett unntak, inntil videre vil bingosendingene gå som normalt.

ifølge radioens nettside er det nå ikke penger til å betale lønninger i radioen: "De siste 2 årene har radioen slitt med økonomien og i all hovedsak bingoinntektene. Båtsfjord Radio har ikke langsiktig gjeld, men man har heller ikke klart å betjene sine lønnsutgifter på en forsvarlig måte. Nå fremover har vi kortsiktige kostnader med å kjøre radiobingo som telefon, strøm, husleie etc. Bingo inntektene sammen med beskjedne reklame inntekter har vært så ustabil i det siste at en regelemssig lønnsutbetaling ikke har vært mulig. Derfor er det ikke daglige sendinger." står det på hjemmesiden.




 Forrige Innenriks:

Radio-Adressa endelig på lufta
16.05.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no