Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio-Adressa endelig på lufta

Mandag 19. mai er det endelig klart for første sending fra Radio-Adressa, både i Sør og Nord-Trøndelag, med Petter Rasmus som en av programlederne. FOTO: P4


RADIONYTT.NO - 16.05.03 - KYRRE DAHL
Etter mange hindringer og lang ventetid er det nå klart for Adresse-avisens radioprosjekt "Radio-Adressa". Første dag med offisielle sendinger blir mandag 19.mai. Det er 16 år siden Radio-Adressa sist var på lufta, da som nærradio i Trondheim.

Radio-Adressa vil først og fremst satse på voksne mennesker over 25 år, og innholdet blir nyheter, musikk og reportasjer, med andre ord en tradisjonell lokalradio. "- Vi vil være en aktuell, trivelig og engasjerende lokalradio for trøndere gjennom hele dagen. RadioAdressa skal være med ved frokostbordet når folk starter dagen, og presentere saker og stemmer folk kan ta med seg videre inn i lunsjen", sier radioleder Rolf Dyrnes Svendsen til Adresseavisen.

Radio-Adressa har forhandlet seg fram til svært gode sendetider. I Trondheim blir radiokanalen The Voice nå lagt ned, og erstattet av Radio-Adressa fra kl. 02.00 - 20.00 og Studentradioen i den øvrige sendetiden. LES OGSÅ: Klart for radio-revolusjon i Trondheim

I Nord-Trøndelag må Radio-Adressa dele et sendernett med sammenslutningen Radio Midt-Trøndelag, men nykommeren har fått bra sendetid fra 00.00 - 10.00 og 13.00 - 18.00. Hovedfrekvensen i Trondheimsområdet blir FM 107,0, men stasjonen kan også mottas på FM 104,2 og FM 102,1.

Petter Rasmus har sluttet i P4,s ettermiddags-sending for å bli programleder i Radio-Adressa, men han blir ikke alene. Tor-Idar Aune og Hanne Mette Walhovd vil også bli kjente navn for lytterne. Aune kommer fra både radio og TV i NRK, mens Walhovd kommer rett fra utdanning i Volda.




 Forrige Innenriks:

Klart for stor radiokonferanse i Oslo
15.05.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no