Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Klaging svekker P4-resultatene

Til tross for omsetningsvekst er P4,s driftsresultat i første kvartal redusert med flere millioner. Årsaken er klagingen på myndighetenes konsesjonsvedtak.


RADIONYTT.NO - 14.05.03 - KYRRE DAHL
P4 Radio Hele Norge fikk et driftsresultat på bare 700 000 kroner i første kvartal i år, det er 3,3 millioner dårligere enn i samme periode i fjor. Samtidig var det en liten vekst i omsetningen som ble på 45,7 millioner kroner. Det viser P4,s regnskapstall som ble lagt fram i formiddag.

Årsaken til det svake resultatet er at P4 bruker mye ressurser på å holde seg på lufta, etter at de ble fratatt sin konsesjon like før jul. "–Vi er tilfredse med å kunne presentere en liten økning i salget, situasjonen tatt i betraktning. Selskapet er inne i en meget kritisk periode, og mye lederfokus har vært rettet på å skape ro i organisasjonen samt eksterne forhold knyttet til konsesjons- og klageprosessene. Når man også tar markedet i betraktning, er vi tilfreds med resultatene – men langt fra fornøyd", sier ansvarlig redaktør og administrerende direktør i P4, Rune Brynhildsen.

P4 har som kjent klaget inn avslaget på sin konsesjon til sivilombudsmannen og samtidig søkt på den nye P5-konsesjonen. Dersom ingen av disse veiene fører frem, ser det mørkt ut for P4`s fremtid.




 Forrige innenriks:

Norges-kritiker inn i nytt P4-styre
13.05.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no