Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Norges-kritiker inn i nytt P4-styre

Tidligere næringsminister i Sverige, Bjørn Rosengren vil i dag bli valgt inn i styret i P4 Radio Hele Norge ASA. Rosengren er mest kjent for uttalelsen om at "Norge er den siste sovjetstat".


RADIONYTT.NO - 13.05.03 - KYRRE DAHL
P4 Radio Hele Norge AS avholder i dag ordinær generalforsamling, og det er klart at det blir utskiftninger i styret. Styreformann i MTG, Pelle Törnberg og konsernsjef i MTG, Hans Holger Albrecht går begge ut av styret. Inn kommer MTG,s sjef i Sverige, Anders Nilsson, skriver Kampanje.

Men, den største overraskelsen er nok at Sveriges tidligere næringsminister Björn Rosengren, også kommer inn i styret i P4. Han gjorde seg mektig upopulær blant norske politikere da han i vanvare kom til å beskrive Norge som den siste Sovjet-staten og dette ble fanget opp av et TV-kamera. Om dette er et strategisk godt trekk for å få P5-konsesjonen, gjenstår å se.

P4 mister sin opprinnelige konsesjon i desember, og selskapet blir trolig lagt ned dersom man ikke får den nye P5-konsesjonen som bestemmes i løpet av neste måned.




 Forrige innenriks:

Orginal metode for å skaffe reklamekunder
12.05.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no