Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Orginal metode for å skaffe reklamekunder

Antenne Lyddesign i Stavanger har funnet en orginal måte å skaffe nye radioreklamekunder på. Metoden omfatter både barneskole-elever og deres foreldre.


RADIONYTT.NO - 12.05.03 - KYRRE DAHL
Historien slik Sindre Vervik i Antenne lyddesign forteller den:

"Vi har kontaktet barne og ungdomsskoler i Stavanger, Sola og Sandnes om det var av interesse for noen av elevene å ha ”elevenes valg” hos Antenne Lyddesign. Elevenes valg kom i den nye skole reformen som går ut på at de kan velge hva de vill gjør. Elevens valg foregår flere ganger i løpet av en sesong.

Hovedpoenget er at vi skal få personer i ung alder til å få et nærmere forhold til radio og reklamer. Elevene skal første dagen lage en sending med jingler. promoer. intervjuer, og innringere..
Elevene som skal være her vil få store kunnskaper hvordan man jobber i denne prosessen. Elevene skal lage sending opp til 20 minutter, som blir spilt i gymsalen med alle skolens elever.

Elevene vil da kjenne på kroppen hvordan det føles når andre hører stemmen deres foran 100tals elever. De vil kjenne seg tryggere på seg selv neste gang de kommer til Antenne Lyddesign for å lage reklame produksjoner.

Den siste dagen hos antenne LydDesign skal elevene ha ideer som de har funnet på selv. Alt materiell tekst vil bli benyttes for å produsere en reklame spot. Elevene skal etter dette selge spoten til det firmaet som det er beregnet for. Elever i klasser har ofte en forelder som er enten er Daglig leder, Sjef, eller markedsføringsansvarlig.osv."




 Forrige innenriks:

Opphever eierbegrensninger i P4
09.05.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no