Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Dans i protest mot medieforvaltningen



RADIONYTT.NO - 07.02.03 - KYRRE DAHL
Radio Latin Amerika i Oslo har blitt fratatt flere timer med viktig sendetid på grunn av et vedtak i Statens Medieforvaltning. LES MER Nå tar lokalradioen til motmæle og arrangerer protestdans på Egertorvet lørdag 8. februar.

Pressemelding.

I forbindelse med de restriksjoner som er vedtatt av Statens medieforvaltning, (SMF) mot de to fremmedspråklige lokalradioer i Oslo, Radio Latin-Amerika og Radio Tamil, vil vi arrangere en protest lørdag 8. februar kl. 15.00 på Egetorget.

Vi presenterer et variert program med blant annet argentinsk tango med Ramon Gimenez fra Oslo Tangoklubb, samba fra brasil, magedans og sydamerikansk folkedans med Gloria Riveros fra Senteret for internasjonal dans, danseshow (animasjon) med Luis Gutierrez fra Tropisk Danseklubb... ... du kan fortsatt lære deg "ketchupdansen" med Luis!!! Det blir salsaoppvisning med Walter Aleman, merengue og mye mer...

Møt opp og skriv under på protestlistene. Statens medieforvaltning har av uforståelige grunner bestemt å ta fra oss viktig sendetid før kl. 20.00 mandag til fredag. Dette vil true radioens eksistens. Vi krever at SMF snarest trekker tilbake vedtaket og bedre vilkår for de etniske og fremmedspråklige lokalradioer i Oslo som er en viktig del av det fargerike felleskapet! Protestlistene vil bli overlevert til Kultur- og kirkedepartementet, gjerne ved kulturministeren.

LES OGSÅ: Frykter konkurs etter sendetidsvedtak

 Relaterte linker:

  • Radio Latin Amerika
    Hjemmeside

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no