Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Kontrollkomiteen forkastet forslag om P4-gransking

Stortingets kontroll og konstitusjonskomitè forkastet i dag et forslag om å granske kulturdepartementets behandling av "P4-konsesjonen".


RADIONYTT.NO - 14.01.03 - KYRRE DAHL
Fremskrittspartiets representant, Henrik Rød, foreslo på et møte i dag at kontroll-komitèen skulle se nærmere på hvordan kulturminister Valgerd Svarstad Haugland har håndtert behandlingen av "P4-konsesjonen". Forslaget gikk ut på at saken burde fremmes for stortinget eller at det ble sendt spørsmål til kulturministeren. Forslaget ble forkastet av alle de andre partiene i komitèen. Det var Frp-leder Carl I Hagen som først tok til orde for at kontroll-komitèen skulle granske saken, men han kunne ikke selv møte i komitèen i dag.

"- Siden det står i konsesjonsvilkårene at fornyelse vil være det normale, må det foreligge klare og meget tungtveiende grunner for å ta fra P4 konsesjonen. Vi stiller spørsmål ved om statsrådens skjønnsutøvelse har vært fornuftig, og krever at hun svarer på om P4 har brutt konsesjonsvilkårene i formell form og ikke i et avisintervju", sier Henrik Rød til Kampanje.

 Relaterte saker:

P4 legger seg flate og søker P5
08.01.03

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no