Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 fnyser av konsesjonsdokumenter

P4 er svært misfornøyd med konsesjonsdokumentene som nå er offentliggjort av kulturdepartementet. De er for redigert og inneholder inget nytt, mener P4.


RADIONYTT.NO - 06.01.03 - KYRRE DAHL
Kulturdepartementet har offentliggjort en rekke dokumenter som har ligget til grunn for behandlingen av "P4-konsesjonen", etter at P4 har forlangt innsyn. Men P4 er svært misfornøyd med det de har fått utlevert: "-P4 tar til etterretning at dokumentsamlingen er svært ufullstendig. Enkeltavsnitt, hele kapitler og hele dokumenter er redigert bort eller utelatt helt fra dokumentsamlingen P4 har fått innsyn i. De mottatte dokumenter kaster derfor etter P4s foreløpige vurderinger ikke noe nytt lys over saken. P4s ledelse vil nå sammen med sine juridiske rådgivere gå grundigere gjennom dokumentene som er mottatt før ytterligere kommentarer kan gis." heter det i en pressemelding fra P4

Disse dokumentene ligger til grunn for vedtaket som som har ført til at P4 Radio Hele Norge mister sin konsesjon, og at Kanal 4 overtar den fra 1. januar 2004. Ved å følge linken nedenfor kan du selv lese dokumentene og gjøre deg opp en mening om vedtaket var riktig:

  • KLIKK HER for saksdokumentene

    P4 har varslet pressekonferanse om saken onsdag formiddag. ( utsatt fra mandag )

  •  Flere saker:

    Her er flere saker om "P4-konsesjonen"
  • Mener ESA bør se på P4-konsesjonen
  • P4 fortsetter kampen om konsesjonen
  • KOMMENTAR - Tidens fiasko-minister
  • P4 mister konsesjonen

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no