Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2003    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

P4 fortsetter kampen om konsesjonen

Kulturministeren har allerede mottatt 3000 underskrifter fra lyttere som vil at P4 skal få fortsette å sende.


RADIONYTT.NO - 02.01.03 - KYRRE DAHL
P4 har gitt full gass i sin kamp for å overleve. Etter at kulturdepartementet like før jul offentligjorde at Kanal 4 skal overta "P4-konsesjonen" fra januar 2004. Både søksmål, annonsekampanjer og innsamling av underskrifter er blant våpnene P4 har tatt i bruk for å beholde konsesjonen.

I de siste dagene har kulturdepartementet blitt bombardert med protest-mailer. Over 3000 mennesker har deltatt i en underskriftskampanje som P4 har satt i gang på sine nettsider, der man kan sende e-post direkte til kulturminister Valgerd Svarstad Haugland.

I en annonsekampanje som blant annet har stått på trykk i VG og Dagbladet, spør P4 blant annet "«Hvem tar feil? Valgerd... eller 2 millioner nordmenn?» " Denne annonsen har opprørt enkelte politikere. Senterparti-politiker Stian Grøthe har klaget inn annonsen for Forbruker-ombudet. Dette er villedende markedsføring og misbruk av lyttere, sier grøthe til NRK. Informasjonsdirektør Ole Tom Nomeland avviser kritikken. "Det vil alltid være ulike oppfatninger om det som står i en reklametekst, men vi står inne for hvert ord i teksten", sier Nomeland til Kampanje.

P4 fortsetter også med sine søksmålplaner, og ledelsen i P4 har jobbet aktivt i hele romjula for å skaffe til veie nødvendig dokumentasjon. P4 varsler at de vil legge fram resultatene av sine undersøkelser så langt på en pressekonferanse førstkommende mandag.

 Flere saker:

Her er flere saker om "P4-konsesjonen"
  • KOMMENTAR - Tidens fiasko-minister
  • P4 mister konsesjonen
  • Pressemelding fra kulturdepartementet - Radiokonsesjonen til Kanal 4
  • "Har ikke tatt hensyn til hva P4 har sendt tidligere"
  • Kanal 4 lover et nytt "P4-produkt"

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no