Annonse

Ble programledere etter praksisplass

Radionytt.no - 20.05.2024 - Kyrre Dahl

Praksisperioden til Knut Peder Gransæter (24) og Joakim Kuzarevski (25) hos Bauer Media må sies å ha vært vellykket for alle parter. Den resulterte blant annet i en helt ny serie på Radio Vinyl, der de to tar for seg en rekke kjente, og noen glemte, sanger fra 60- og 70-tallet.

Knut Peder Gransæter og Joakim Kuzarevski Foto: Bauer Media

Programserien har fått navnet Plateloftet, der gutta har gravd i platekasser som har stått ubrukt i mange år, og derfor måtte børstes av for en del støv.

– Men det vi fant var rent gull, sier Gransæter.

– Og musikken fra denne perioden bør treffe folk i alle aldre, også de som er født lenge etter denne musikalske epoken, sier Kuzarevski.

De to, som vanligvis studerer ved Høgskolen Kristiania, sier det var gøy å få jobbe med ulike knagger og virkemidler for å få fram det helt spesielle med platene som kom ut på 60- og 70-tallet.

Helt ukjent med å lage underholdning for et ungt publikum er parhestene ikke. Gransæter er en kjent TikTok-er med 20 000 følgere, og Kuzarevski har allerede etablert seg som instruktør, skuespiller og sanger ved Stablo Teater.

Redaktør Arne Sandvik i Radio Vinyl er strålende fornøyd med programmene Gransæter og Kuzarevski har laget, og mener de representerer en sterk blanding av kunnskap, engasjement og nytenking.

– Så lenge karer av det kaliberet som Joakim og Knut Peder er interessert i å lage radio, så skal radio klare seg godt også i årene framover.

Serien hadde premiere lørdag kveld kl. 23 på Radio Vinyl. Kilde: Bauer

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse