Annonse

Eia er klar og billettsalget er åpent

14.05.24 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Nå kan du sikre deg en ekstra god pris til årets Lyddager. Samtidig er det klart at Harald Eia blir den første store headlineren til årets konferanse.

Harald Eia. Foto: Lyddager

Radiodager har skiftet navn og heter nå Lyddager, for å gjenspeile at lyd er mer enn radio. Men, selv om innpakkingen er ny vil mange kjenne igjen konferansen som arrangeres torsdag 17. og fredag 18. oktober på Meet Ullevaal stadion.

Der kan du blant annet få med deg Harald Eia og hans humoranalyseshow:

– Etter 2000 år med spekulasjoner, er humorgåten nå løst. Vi vet hvorfor humor finnes, hva som gjør at humorsansen pirres og hva som kan ødelegge eller forsterke humorgleden.

Nå kommer selveste Harald Eia til Lyddager for å forklare hvorfor ting er morsomt og hvordan humoranalyse (i hvert fall noen ganger) kan brukes til å gjøre ting morsommere. Han har med seg en drøss av eksempler fra TV-programmer, sosiale medier og vitsebøker.

Har du en god vits eller andre ting du synes er morsomt? Dette er din sjanse til å få det analysert av Harald PÅ SPARKET!

Billettsalget er åpnet

Det er ikke noe å lure på, dette blir årets begivenhet i lydbransjen. Billettsalget er nå åpent og du kan sikre deg en ekstra god pris ved å bestille tidlig. Pass på at det er begrenset antall early bird-billetter

Lyddager arrangeres i et samarbeid mellom Norsk Rikskringkasting, P4-gruppen, Norsk Lokalradioforbund, Bauer Media og Norsk Podkastforening.

Vil du være med? Kjøp billetter her

Mer informasjon på hjemmesiden: LYDDAGER.NO

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss via:   eller  RSS:


    Annonse