Annonse

NRK lager podkast av fotball-EM

Radionytt.no - 08.05.2024 - Kyrre Dahl

Fotball-interesserte kan i år følge Europamesterskapet både direkte og i form av podkast på NRK Radio.


Foto: Pixabay

Mange vil nok foretrekke å følge EM i fotball på en TV-skjerm, men de beste bildene får man som kjent på radio. Det er mulig å følge mesterskapet i Tyskland på NRK Radio, både på kanalen NRK Sport og som en egen daglig podkast.

Gutta i «Heia Fotball» kommer til å følge mesterskapet tettere enn noen gang med ferske EM-episoder hver morgen i NRK Radio. Heia Fotball er normalt en ukentlig fotballpodkast med Sven Bisgaard Sundet, Tete Lidbom og interessante gjester.

Publikum kan også følge alle EM-kampene direkte på radiokanalen NRK Sport. Olav Traaen, Patrick Rowlands og Nora Johnsen vil kommentere en stor andel av kampene på radio, mens de resterende vil overføres med TV-lyd. Her får de med seg Ingrid B. Kvernvolden og Bengt Eriksen som faste ekspertkommentatorer.

Når det gjelder TV-overføringene vil Ingerid Stenvold og Emil Gukild være NRKs programledere i studio på Marienlyst i Oslo. Her får de blant annet med seg Åge Hareide, Aleksander Schau, Andrine Stolsmo Hegerberg, Kristoffer Løkberg og Tete Lidbom.

Christian Nilssen, Andreas Stabrun Smith og Patrick Rowlands blir NRK sine TV-kommentatorer, mens Carl-Erik Torp blir ekspertkommentatorer sammen med Løkberg og Hareide på de TV-sendte kampene.

Ingrid Halstensen, Jon Hartvig Børrestad og Jan-Henrik Børslid vil være programledere for TV 2s EM-sendinger fra studio på Kontraskjæret i Oslo.

Fra kommentatorplass vil Øyvind Alsaker, Morten Langli, Espen Ween og Endre Olav Osnes følge kampene. Med seg har de Jesper Mathisen, Simen Stamsø-Møller og Brede Hangeland som ekspertkommentatorer.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss på:  


    Annonse