Annonse

Mårnings er tilbake på Radio Rox

15.02.24 - Kyrre Dahl

Rockekanalen Radio Rox gjenoppliver sitt morgenshow, som har hatt et års pause. Nå blir det utvidet satsing med en ny programleder, i tillegg til Hans-Olav Thyvold

Hans-Olav Thyvold og Remo Rehder. Foto: Radio Rox/Metro

Fredag 1. mars er det legendariske morgenshowet «Mårnings» på Radio Rox tilbake i nyoverhalt og utvidet utgave, med nedslagsfelt helt fra Dombås, til Lindesnes.

«Mårnings» med Hans-Olav Thyvold har siden 2012 vært en morgenklippe for Rox-publikummet, med unntak av det siste året, pga tøffe omstillinger for Radio Metro og Lokalradioene Innlandet, som eier Radio Rox, går det fram av en pressemelding.

Sendingen utvides med to timer

Nye «Mårnings» får sendetid fra 06:00 til 10:00 alle hverdager, sendingen utvides dermed med to ekstra timer, noe vi vet lytterne vil verdsette. Som medprogramleder i studio har Thyvold fått med seg Remo Rehder, en mann med bred erfaring i det meste bortsett fra radio.

«Vi gleder oss over å ha med en kreativ fyr som Remo på Rox-laget, det vil gi mange uforutsette innfallsvinkler på saker og innslag», sier programsjef Tomm-Espen Kroken, som er strålende fornøyd med å kunne blåse mer liv inn i radiokanalen igjen.

«Stjernen i showet er uansett ikke programlederne,» sier Thyvold videre. «Vi har fått én oppgave fra Gud, og det er å spille den feteste musikken, og den tar vi på største alvor.»

«Pratinga, derimot, den blir ikke alvorlig,» påpeker Remo. «Vi tenker at så lenge vi ikke prater i munnen på hverandre, er mye gjort.»

«En døende kunstform,» legger Thyvold nøkternt til.

Aktualiteter, blødmer, sarkasmer, bekjennelser pluss nyheter, vær og trafikk i kresent utmålte porsjoner; «Mårnings» på Rox er det som skjer når klokka blir seks.

Først publisert på: lokalradio.no

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse