Annonse

Podkast er mer enn bare underholdning

29.01.24 - Kommentarer

- Jeg elsker podkast og ikke rart at det er populært. Det skriver Sindre Møllerhaug i en kommentar

Foto: Privat.

Jeg kan ikke huske hvor mange år siden noen spurte meg om hvilken radiokanal jeg hører på. Før internett var radio noe alle hadde et forhold til og gjerne litt etterpå også, men de siste årene har podkast vært et format som alle har hørt om.

Jeg elsker podkast! Opptil flere timer i uken bruker jeg til å høre på snakk om de temaene som interesserer meg og jeg lærer stadig noe nytt. Og blir episodene så lange at jeg får ikke tid til å høre alt, kan jeg sette på pause og fortsette senere når jeg får tid til å høre på resten.

Ikke rart at podkast er så populært, da folk får høre noe som interesserer de spesifikt, i motsetning til radioen hvor alle hører på og ikke alle er like fornøyd med hva som blir sendt. Podkast er valgfrihet for hver enkelt lytter, ikke bare underholdning for folk flest.

Det er flere år siden hørte så mye på radio at jeg fulgte med på programguiden. Fortsatt hører jeg på radio, men nå bruker jeg det mer som bakgrunnsstøy når jeg ikke orker å styre musikken selv. Da blir ikke programguiden så interessant å følge med på. Forventer jeg mye musikk, da slår jeg bare på og hører på. Nyheter får jeg med meg på andre måter enn radioen, med flere nyhetsapper på mobilen og på nettsider i nettleseren. Jeg venter ikke lenger til neste heltimen for å høre hva som har skjedd i verden.

  • Kommentaren er skrevet av Sindre Møllerhaug, ivrig radioentusiast fra Haugesund.

  • Her finner du flere: Kommentarer

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse