Annonse

Skal blande kødd og alvor på P3

Radionytt.no - 25.01.2024 - Kyrre Dahl

Henning Bang og Sindre Reinholt skal lede det nye radioprogrammet «Pønsj» på NRK P3.


Henning Bang og Sindre Reinholt. FOTO: ERLEND LÅNKE SOLBU, NRK P3

Mandag 29. januar går det nye NRK P3-programmet «Pønsj» av stabelen. Henning Bang og Sindre Reinholt leder programmet, der de utfordrer samfunnsaktualiteter ved å blande kødd og alvor i en herlig pønsj. Radioprogrammet går direkte hver mandag-torsdag kl. 14-17.

– Det blir deilig frekt, tidvis ubehagelig, men med varme i bunn. Her får vi også besøk av diverse gjester, alt fra politikere, eksperter, samfunnsdebattanter, meningsbærere og folk på gata, som skal svare på alle de dumme spørsmålene du måtte ha, sier programlederduoen.

Sindre Reinholt kjenner man fra NRK P3-podkasten «Statens mal for medarbeidersamtale». Han har også ledet en rekke radioprogrammer både på NRK P3 og NRK P1.

Henning har vært programleder for radioprogrammet P3ligaen, reporter i P3morgen, og ledet P3aksjonen to år på rad. I tillegg er han er svært aktiv på standup-scenen, deriblant «Latter Live». Begge to er fulle av humor og byr på seg selv- på godt og vondt.

– Det er skikkelig stas å få på et underholdende aktualitetsprogram på NRK P3, for det tror jeg har vært et savn. Og er det noen som kan gi oss uventa og morsomme synspunkt på både det som skjer i nyhetsbildet og i unges liv, så er det Henning og Sindre, sier redaksjonsleder i NRK P3, Kjersti Havdal.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss på:  


    Annonse