Annonse

P4-gruppen lanserer ny radiokanal

24.01.2024 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

P11 Dance blir Norges eneste radiostasjon som utelukkende spiller de største klassikerne fra dansegulvet.


Foto: P4

Nå lanserer P4-gruppen P11 Dance, en radiostasjon med alle de beste dance-låtene fra 90- og 2000-tallet. Her får du på rekke og rad de største låtene fra artister som Darude, Dr Alban, Robert Miles og E-Type. Programredaktør Anders Opsahl sier dette er en musikksjanger som har manglet på norske radioer.

- Våre undersøkelser viser at dette er en musikksjanger radiolytterne har savnet. Derfor er det en glede å kunne lansere en kanal som utelukkende spiller alle de beste gla’låtene man har hørt og danset til på fest eller på nattklubb, sier han i en pressemelding.

Det finnes radiokanaler for lyttere som liker alt fra country eller klassisk til pop og rock, men ingen egen kanal for dem som kommer i godstemning til låtene som herjet dansegulvet på 90- og 2000-tallet. Før nå!

- P11 Dance er kanalen for deg som husker lukten av røykmaskinen, strobelysene og blinkingen fra discokulen på dansegulvet og vil høre klassikerne fra Faithless, Sash, Boomfunk MCs og Snap, hele døgnet, avslutter Opsahl.

P11 Dance går på lufta 2. februar med 11.000 låter på rad. P4-gruppen består med dette av de ni riksdekkende radiokanaler P4, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country, P11 Dance og NRJ

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse