Annonse

Fetisha går til Bauer med sin podkast

Radionytt.no - 17.01.2024 - Kyrre Dahl

Fetisha Williams og podkasten «Fetisha + 1» blir nå en del av Bauer Medias podkastportefølje.

Fetisha Williams og Øystein Weibell. Foto: Håkon Ifarnes Gilberg / Bauer

En av landets mest kjente podkastere, Fetisha Williams, går til Bauer med sin populære podkast «Fetisha + 1». - De jobber med markedet på en måte som passer podkasten vår godt. Bauer er baddies, sier Fetisha. Podkasten "Fetisha + 1" skal komme ut en gang i uken og være gratis uten betalingsmur.

Fetisha Williams og podkasten «Fetisha + 1» blir nå en del av Bauer Medias podkastportefølje. Podkasten er blant Norges største podkaster og den største kommersielle podkasten med kvinnelig profil. Fetisha vil ha fast følge av Tiktok-profil og venninne Anine Olsen i den ukentlige episoden som slippes åpent og gratis tilgjengelig overalt hvor man lytter til podkast.

- Jeg gleder meg til å fortsette å utvikle universet til meg og Anine, og er glad for vi kan holde denne delen av podkasten åpen for alle, sier Fetisha. - Det blir veldig 'jenterommet'-vibes i disse episodene, så jeg skal prøve å ikke avsløre for mange hemmeligheter allerede nå. Men at det blir gøy å høre på, kan jeg si allerede nå, ler hun.

Podkastsjef i Bauer Media, Øystein Weibell, sier at Bauer ønsker å være en langsiktig partner for "Fetisha + 1". - Det er tøff kamp om lytterne, så synlighet og tilgjengelighet er viktig i vår overgang fra et tradisjonelt mediehus til et ledende mediehus innen lyd. Fetisha vil ellers fortsatt være tilgjengelig i Podimoes podkastunivers bak betalingsmur, selv om hun nå har en avtale med oss i Bauer Media, sier podkastsjef Øystein Weibell.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse