Annonse

Vida Lill Berge til P4s Radiofrokost

09.01.2024 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Når Vida Lill Berge kommer tilbake etter endt svangerskapspermisjon venter nye utfordringer på jobb. 33-åringen blir da nemlig en del av P4s Radiofrokost.


f.v: Samantha Skogrand, Bjørn Faarlund, Vida Lill Berge og Michael Andreassen. Foto: P4

De siste fem årene har Berge vært å høre i Frokostshowet på P5, men nå tar hun altså skrittet over i de litt mer voksnes rekker og blir en del av den faste morgengjengen på P4 sammen med Michael Andreassen, Samantha Skogrand og Bjørn Faarlund. Det opplyser P4 i en pressemelding.

Vida Lill Berge ble for alvor kjent for det norske folk da hun for elleve år siden slapp kula og vant Paradise Hotel på TV3. Siden den gang har hun fortsatt å levere uforutsigbarhet og kreative innslag på løpende bånd først i NRK P3, og de siste fem årene i Frokostshowet på P5.

Hennes mange innfall og stunts har vært til stor glede for lytterne, og i 2022 vant hun blant annet Prix Radio for årets beste innslag etter å ha tatt med seg mikrofon og lyttere på sin strabasiøse gåtur fra Oslo til Hønefoss. Denne viljen til å strekke seg langt for å lage god radio skal hun nå videreføre sammen med et allerede topptungt lag med Samantha, Bjørn og Michael i P4s Radiofrokost, sier programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl.

- Vida Lill er en underholdningsmaskin som vil bidra til å gi P4s lyttere en ekstra frisk start på dagen. Hun er en kunnskapsrik, kreativ sjel med ekstremt god formidlingsevne, og dessuten et arbeidsjern som drives av å gi lytterne morsomme opplevelser, sier Opsahl.

P4s Radiofrokost er Norges desidert største kommersielle morgenshow på radio, med rundt 700.000 ukentlige lyttere. Vida Lill Berge lar seg ikke skremme av den grunn.

- Jeg håper jeg kan bidra med smil og latter, og det er mitt største mål hver gang jeg setter meg foran mikrofonen i et radiostudio samme hvilket program, sier Berge, og legger til:

- Jeg går med ærefrykt inn i den nye jobben med to av de største radiolegendene vi har i P4 og i landet - Michael Andreassen og Bjørn Faarlund -, i tillegg til Norges desidert vakreste radiostemme, Samantha Skogrand.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse