Annonse

Nok en podkast fra Fredrik Græsvik

Radionytt.no - 05.01.2024 - Kyrre Dahl

Etter år med rapportering fra konfliktområder verden over går nå Fredrik Græsvik over til en arena fri for fysiske farer. Han lanserer en rykende fersk podkast som er døpt: Fredrik Græsvik, uredigert.

Fredrik Græsvik. Foto: Kenneth Sporsheim / Bauer

Fredrik Græsvik rakk knapt å lukke TV 2-døren bak seg før han nå er klar med en nye utfordringer i Bauer Media. Nå har den erfarne utenriksreporteren funnet en tryggere arena enn der bomber og granater herjer. Det journalistiske oppdraget er likevel utfordrende nok. Græsvik har premiere på en helt ny podkast som har fått navnet «Fredrik Græsvik, uredigert».

–I podkasten møter jeg blant annet mennesker med erfaringer fra inn- og utland som har preget dem, ofte for livet, og gjerne erfaringer de helst skulle vært foruten, sier Fredrik Græsvik.

– Overgangen fra feltet i konfliktområder og som korrespondent til podkaststudio virker kanskje stor, men sannheten er at alt koker ned til historiefortelling og journalistikk. Det er det jeg brenner for.

I premiereepisoden møter Græsvik en mann som virkelig har gjort seg erfaringer han skulle vært foruten. Lege Mads Gilbert har sett og opplevd tragedier, men også glede og mirakler på nært hold. Mange knyttet til de menneskelige tragediene som utspiller seg i på Gaza.

Podkastsjef Øystein Weibell i Bauer Media er har stor tro på podkasten. – Dette er en serie som appellerer til hjerte og hjerne. Samtidig representer podkasten en ytterlige styrking av Bauers brede podkastportefølje.

Første episode av «Fredrik Græsvik, uredigert» er allerede ute.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse