Annonse

Overtar ettermiddagen på Radio Metro

20.12.23 - Kyrre Dahl

Det blir forandringer på kjøreplanen hos Radio Metro etter nyttår, når Tomm-Espen Kroken og Mina Theimann tar over «MetroEttermiddag».

Tomm-Espen Kroken og Mina Theimann. Foto: Radio Metro

Den erfarne radiopersonligheten Tomm-Espen Kroken slår seg sammen med det unge, lovende talentet Mina Theimann fra 2. januar for å lede ettermiddagssendingene på Radio Metro fra kl. 14:00 til 18:00 mandag til fredag.

Med over 30 års erfaring i radiobransjen fra stasjoner som Radio 1, P4 og Radio Norge må Tomm-Espen Kroken kalles en velkjent stemme. Han har fått med seg nykommer Mina Theimann for å skape et unikt og engasjerende radioprogram, går det fram av en pressemelding.

Deres mål er ikke bare å være stemmene bak mikrofonene, men å være den nære forbindelsen som lytterne kan stole på og engasjere seg med i hver ettermiddagssending.

– Vi ønsker at lytterne skal oppleve dette som deres radiostasjon, deres daglige ettermiddagsstopp og deres fellesskap hvor de kan delta i engasjerende og underholdende samtaler på vei hjem fra jobb, både på radioen og på våre sosiale medieplattformer, sier Kroken.

Mina Theimann, som beskrives av Kroken som et ungt talent med en pulserende energi og en lidenskap for radiounderholdning, deler den samme visjonen:

– Vår ambisjon er ikke bare å levere fantastisk musikk og samtaler, men å skape et inkluderende samfunn. Vi vil at lytterne våre skal føle seg sett, representert og virkelig være en del av det vi diskuterer, sier Theimann.

Gjennom en unik blanding av velkjente musikkperler og en nærhet til lytterne, lover Tomm-Espen Kroken og Mina Theimann å gjøre «MetroEttermiddag med Kroken & Mina» til et program skreddersydd for lytternes ører og hjerter.

Trond Harald Hansen vil fremover holde kontroll på Metrokveldene fra klokka 18-20. Kroken vil fortsette sitt virke som programsjef for Radio Metro.

Først publisert på: lokalradio.no

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse