Annonse

Ny programleder for Midt i Trafikken

13.12.2023 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

P4 gjør endringer i sendeskjemaet, og fra januar er det Øystein Røe Larsen som overtar stafettpinnen i populære Midt i Trafikken.


Øystein Røe Larsen. Foto: Rune Bendiksen/P4

Øystein Røe Larsen har vært i P4 en årrekke, og var i sju år profilert programleder i P4s Radiofrokost. Han har vunnet hele 14 Prix Radio-priser, senest nå i høst hvor han ble kåret til årets programleder verbaldevet radio for sin sending Larsen Live.

Fra januar tar han over en av P4s aller viktigste sendinger, Midt i Trafikken, som går på P4 mellom kl. 14.00 og 18.00 alle hverdager. Han overtar dermed stafettpinnnen etter Ole Morten Føreland som har hatt sendingen det siste året.

– Lytterne kan glede seg til å bli loset gjennom ettermiddagen av en av våre aller mest kreative og underholdende programledere, sier programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, i en pressemelding.

- Øystein har den unike egenskapen at han er veldig kreativ og samtidig svært strukturert. Denslags kommer det mye lekenhet og god underholdning ut av, og sammen med all den gode P4-musikken er jeg sikker på at dette blir akkurat det lytterne trenger i øret på vei hjem fra en hektisk arbeidsdag, sier Opsahl.

Det blir også flere andre endringer i P4s sendeskjema fra neste år. Eirin Skarstein sender Tidlig kveld frem til kl. 22, og deretter blir det P4-kvelden med Elisabeth Carew frem til midnatt. Midt på dagen blir Jan Normanns sending utvidet, og skal nå gå mellom kl. 10.00 og 14.00.

- P4s sendeskjema får dermed et realt ansiktsløft som er komponert slik at lytteren hele dagen får kjente og kjære P4-stemmer som setter dem i godt humør, jevnlige nyhetsoppdateringer og selvfølgelig musikken de kjenner og liker, avslutter Anders Opsahl.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse