Annonse

Fra Guns N Roses til Radio Rock

27.07.2023 - Kyrre Dahl

Guns N' Roses-bassist Duff McKagan og kona Susan får eget program på Radio Rock

Duff McKagan og kona Susan. Foto: Bauer Media

Duff McKagan, bassisten i Guns N' Roses, har gått sammen med kona Susan Holmes McKagan for å lansere radioshowet "Three Chords and the Truth". Hver søndag på Radio Rock vil de to dele sin kjærlighet for musikk og rockens historie med lytterne . Duff McKagan beskrives av Radio Rock som en eksepsjonell musiker med en travel timeplan, både som internasjonalt turnerende artist og som låtskriver.

- I dette fengslende programmet vil lytterne bli trukket inn i rockens magiske verden, med spennende historier fra både scenekanten og backstagen. Duff og Susan vil gi lytterne et autentisk innblikk i rockestjernenes og samtidig krydre showet med låter og historier. Det skriver Radio Rock om programmet.

"Three Chords and the Truth" blir ikke bare enveisunderholdning, ekteparet McKagan ønsker også å involvere lytterne i opplevelsen. De oppfordrer derfor alle til å komme med sine musikkønsker, slik at de kan få en personlig touch på showet.

Programsjef i Radio Rock, Stian Eliassen sier : - Duff og Susan McKagan har en unik stil og personlighet som gjør at dette programmet er skreddersydd for alle som elsker ekte rockemusikk. Med "Three Chords and the Truth" tar vi rockeopplevelsen til nye høyder, og gir lytterne en helt spesiell tilnærming til musikken og dens historie. Programmet vil bli et solid høydepunkt for rockeentusiaster på søndager framover, sier programsjefen.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse