Annonse

Ny sesong med Fredrik Græsvik

03.05.2023 - Kyrre Dahl

Etter å ha blitt skutt etter, forsøkt kidnappet, utsatt for terror og kommet altfor nært flere granat- og bombenedslag, er traumene nå en del av Fredrik Græsviks liv. Bauer presenterer sesong to av podkasten Fredrik Græsvik - Med egne øyne.

Fredrik Græsvik. Foto: Bauer Media

Fra tid til annen hjemsøkes den erfarne utenrikskorrespondenten av smell, eksplosjoner og død. Da er det nesten umulig å få en hel natts sammenhengende god søvn.

– På mange måter føler jeg at jeg har hatt verdens beste jobb, og jeg er klar over at jeg er privilegert. Men det er ingen tvil om at det har kostet mye, sier TV 2-reporteren.

I denne sesongen av podkasten «Fredrik Græsvik – Med egne øyne» skal vi blant annet til Bagdad, der Fredrik befinner seg midt i begivenhetenes sentrum idet de amerikanske bombene hagler over byen under den andre Gulfkrigen. Vi blir med til Libanon, der Fredrik som pur ung presseoffiser får sine første møter med krigens grimme ansikt. Han tar oss med til Kabul, da Taliban igjen marsjerer inn i byen og tar kontroll over Afghanistan, og til da IS forsøker å ta livet av ham i Irak.

Sesong 2 av Fredrik Græsvik – Med egne øyne hadde premiere 2. mai.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse