Annonse

Victoria Skau blir DJ på Radio Topp 40

14.04.2023 - Kyrre Dahl

Den kjente Youtuberen og TV-personligheten Victoria Skau tar skrittet inn i radiouniverset. Fremover blir hun å høre som musikk-DJ på Radio Topp 40.

Victoria Skau Foto: Bauer Media

– Målet mitt er å skape skikkelig god stemning hver eneste helg og gi lytterne en godfølelse når de skrur på radioen, sier Skau i en pressemelding.

Etter flere år med ulike roller i andre underholdningsformater, gleder hun seg til å gjøre noe helt nytt.

– Min store drøm har alltid vært å jobbe som programleder. Jeg har fått testet meg på TV-skjermen en rekke ganger tidligere, men jeg har aldri jobbet med radio før. Derfor gleder jeg meg ekstra mye til å prøve meg på en helt ny arena, og jobbe med noe av det viktigste i livet mitt, nemlig musikk.

Hits i høyt tempo

I tillegg til å spille de til enhver tid 40 mest likte låtene i Norge, skal Skau underholde og spre god stemning gjennom kjappe innslag på radiokanalen. Men med flere års erfaring fra Youtube og sosiale medier, er hun ikke bekymret for å formidle musikkglede i det høye tempoet Radio Topp 40-lytterne er vant til.

– Musikk er min store lidenskap. Jeg er vant til å holde meg oppdatert på de mest populære låtene og artistene, samtidig som jeg prøver å plukke opp skjulte skatter på spillelistene. Jeg har også god kjennskap til hva de som hører på Radio Topp 40 er engasjert i, ettersom det er det samme segmentet jeg har nådd ut til i mine egne kanaler i mange år.

Fast helgeunderholdning

Skau blir å høre på lufta hver lørdag og søndag i forkant av VG-lista Topp 40. Programsjef i Radio Topp 40, Arne Martin Vistnes, er kjempeglad for å ha den ferske programlederen med på laget.

– Victoria lever for musikken vi spiller på kanalen. Den er til stede i alt hun gjør, enten det er på Youtube, Instagram eller Tik Tok. Hun er oppriktig engasjert i artistene og låtene, og dette engasjementet er jeg overbevist om at hun vil klare å formidle til lytterne på en kul måte, sier han.

Victoria Skau har første sending på Radio Topp 40 lørdag 15. april klokken 8.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse