Annonse

Mordet på lokalradiokonferansen

Radionytt.no: 04.04.2023 - Kyrre Dahl

Radio Metro har produsert sin egen påskekrim til Sosiale medier i år. Plottet er et mord begått på selveste Norsk Lokalradioforbund sin Landskonferanse.


MetroMorgens egen Stian blir funnet død på rommet, angivelig drept med en ladekabel tilhørende en bærbar PC. De mistenkte er Metros egne programledere og ansatte som oppholdt seg på hotellet. Det blir iverksatt en dyptgående etterforskning av selveste detektiv Kalle Føtter, spilt av Danvik-praktikant Nikolai Nilsen.

«Vi håper å engasjere folk i flere kanaler gjennom påsken, så en påskekrim som går på flere plattformer som Tik Tok og Instagram, inkludert Radio Metro, er helt naturlig» sier programsjef Tomm-Espen Kroken, som selv er mistenkt i saken.

Episodene legges ut hver morgen f.o.m. Onsdag 5.4 kl. 06, og selve gjerningspersonen håper Kroken lytterne selv kan avsløre i kommentarfeltene under videoene etter hvert som de blir lagt ut.

Til slutt vil en dyktig etterforsker kåres tirsdag morgen, hos en gjenoppstått Stian, og kanskje skyldig medprogramleder Tiril. Årets påskekrim har fått navnet: «Den dødelige kabelen».

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse