Annonse

Fra TikTok til morgenshowet på NRJ

31.03.2023 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

TikTok-profil og artist Mikael Lien blir ny programleder i Morgenshowet på NRJ. – Noe jeg har drømt om siden jeg var liten, sier Lien.


Kristine Artnsen og Mikael Lien. Fotokred: P4

23-åringen fra Brumunddal har i flere år underholdt sin følgerskare med morsomme videoer på TikTok, hvor han i dag har over 100.000 følgere. Nå tar han et steget inn i radiobransjen og skal underholde Morgenshowets lyttere med sin unike personlighet og stemme.

Den unge profilen har lagt et svært innholdsrikt år bak seg. I januar ga han ut låta «Fuckboy Fredag», med de etablerte artistene Slæm Dønk og Adrian Sellevoll. På scenen har han gjort seg bemerket som standup-komiker og konferansier. Mellom slagene utvikler han også TV-konsepter.

Nå skal Lien for første gang jobbe med radio, og programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, er ikke i tvil om at 23-åringen kommer til å passe perfekt i jobben som programleder i Morgenshowet på NRJ.

– Mikael har allerede bevist at han kan engasjere den unge målgruppen, og sammen med Kristine Arntsen skal han nå sørge for at Morgenshowet dirrer hver dag og reflekterer livene til NRJs unge lyttere. Kristine er kjent for sin ærlighet og tilnærming uten filter, så det blir utrolig spennende å høre hvordan de sammen vil utfordre grensene og sparke ordentlig fra seg på morgenen, sier Opsahl.

Selv er ikke 23-åringen i tvil om at han har landet drømmejobben.

– Å jobbe i radio er noe jeg har drømt om siden jeg var liten. Jeg har alltid vært den som underholder i vennegjengen, med kjappe replikker og drøssevis av anekdoter. Hvem skulle trodd at jeg skulle få gjøre karriere av det? Mamma har dessuten alltid sagt at jeg har et ansikt som egner seg bra for radio, sier Lien spøkefullt.

NRJ er en del av P4-gruppen, og er radiokanalen som spiller den nye musikken først. Mikael Lien blir å høre i Morgenshowet på NRJ sammen med Kristine Arntsen fra 11. april

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse