Annonse

P6 Rock har kåret tidenes rockeband

23.03.2023 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Lytterne på radiokanalen P6 Rock har talt. AC/DC er tidenes beste rockeband! P6 Rock markerer seieren med å bare spille AC/DC-låter fra morgen til kveld gjennom hele helgen.


Silje Stang og André Jerman. FOTO: P4.

P6 Rock er del av P4-gruppen, og er radiokanalen for alle som elsker klassisk rock. De siste ukene har programlederne Silje Stang og André Jerman bedt lytterne om å stemme frem tidenes beste rockeband, og engasjementet blant lytterne har vært stort.

Det startet med 32 band før man til slutt sto igjen med Metallica, Iron Maiden, Guns N’Roses og AC/DC i semifinalerundene. Denne uken var det finale, og etter en svært jevn runde mellom Metallica og AC/DC vant sistnevnte med kun rundt 50 stemmers overvekt.

Programleder Silje Stang sier det var passende at det var akkurat AC/DC som vant.

- Bandet feirer 50-årsjubileum i år og er giganter i rocken. Alltid tro til musikken sin selv etter utskiftninger i besetningen, og derfor har de også en svært trofast fanskare. Jeg gleder meg stort til å feire dem hele helgen, og med 18 studioalbum har vi mer enn nok å fråtse i, sier Stang.

Som en hyllest til vinneren kommer P6 Rock denne helgen til å kun spille AC/DC-låter fra fredag kl. 18.00 til midnatt søndag.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse