Annonse

Morgenklubben sender 28 timer i strekk

18.01.2023 - Kyrre Dahl

Morgenklubben med Loven & Co er klare for en 28 timers maratonsending på Radio Norge.

Geir Schau, Øyvind Loven og Kim Dahl. Foto: Kenneth Sporsheim / Radio Norge

Programlederne i Radio Norges morgensending skal virkelig få testet egne grenser torsdag til fredag. Sendingen, som vanligvis varer fire timer og går fra kl. 06 til 10, utvides med et helt døgn.

Trioen Øyvind Loven, Geir Schau og Kim Dahl har hamstret kaffe og sjokolade for å holde ut gjennom en radiosending som blir hele 28 timer lang.

– Det spørs vel om vi tester lytternes grenser i større grad enn våre egne, sier komiker og programleder Øyvind Loven. – Når sant skal sies gruer jeg meg skikkelig. Dette er først og fremst bare trist, sier komikeren.

Det måtte sterkt press til fra kollegaene Geir Schau og Kim Dahl for å overtale Loven til å bli med på «galskapen». – Loven er vant til dype sofaer og klaver i stuen, og er mest komfortabel med regulert arbeidstid, sier Dahl.

I motsetning til kollegaen, gleder hun og Geir Schau seg til å tilby gøyal morgenradio gjennom hele døgnet. Schau har blant annet planer om å fortelle verdens lengste grovis. – Det blir en vits med 28 års aldersgrense, fylt med detaljer ungene dine helt klart ikke skal høre, lover han.

Helt alene blir de tre ikke i studio. Ramlende inn, sent og tidlig, kommer gjester som Sandra Lyng, Jarle Bernhoft og Eli Kari Gjengedal. Når mørket faller på svinger også sexolog Maria Ebbestad innom studio med gøyale tips for sengehalmen.

Maratonsendingen til Morgenklubben med Loven & Co starter torsdag 19. januar kl. 06 og varer til fredag kl. 10 på Radio Norge.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse