Annonse

Podkast om jakt og fiske passerer millionen

Radionytt.no: 23.11.2022 - Kyrre Dahl

Jakt- og fiskepodden bringer jakt- og fiskeglede til folket. Nå passerer de en million lyttinger.


Trond Gunnar Skillingstad, Espen Farstad og Jo Inge Breisjøberget. Foto: Statskog

- Podkasten bidrar på sin måte til vårt oppdrag om å gjøre jakt, fiske og friluftsliv tilgjengelig for folk, sier administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien.

Podkasten slipper ny episode hver fredag. Over 180 episoder er nå tilgjengelig i podcastavspillere og på nett. Programledere er Trond Gunnar Skillingstad, Espen Farstad og Jo Inge Breisjøberget. Jakt- og fiskepodden er reklamefri, gratis og uten kommersielle bindinger.

Jakt- og fiskepodden gis ut av Statskog, og lages i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). Målet er å være en kilde til inspirasjon og kunnskap om jakt, fiske og bærekraftig bruk av norsk natur.

- Trioen i podkasten greier å blande god stemning, humor og herlig dynamikk med bunnsolid erfaring og kunnskap. Den miksen inspirerer dagens og framtidas jegere og fiskere, sier generalsekretær i NJFF, Eldar Berli.

I tillegg til podkast sendes Jakt- og fiskepodden som TV på Naturkanal1. Seertall er ikke tatt med i avspillingstallene og kommer i tillegg til millionen.

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse