Annonse

Are og Odin gir seg, igjen

Radionytt.no - 20.11.2022 - Kyrre Dahl

Lørdag 17. desember blir siste sending for Are og Odin på NRK P1. ( Visstnok )


Are og Odin. Foto: Vilde Batzer, NRK

Are og Odin var helt konger når showet deres gikk på NRK P3 fram til 2005. Så tok de en pause på 10 år før de kom tilbake i det som egentlig skulle vare i to programmer.

Det endte med at de fikk en times sending hver lørdag ettermiddag på Norges største radiokanal NRK P1. Nå varsler de altså at de skal pensjonere seg, igjen!

– Vi vil bestemme sjøl i stedet for å bli lagt ned en dag. Også er det 20 år sia vi begynte, så det passer fint på et vis, sier Are til nrk.no.

Kanalsjef for NRK Radio, Bjørn Tore Grøtte, mener det er "kjempetussig" at Are og Odin skal gi seg: - – Noen av radioøyeblikka de har levert på lørdager på P1 er underholdning og samfunnssatire av stor art. En del av de minna vil leve for alltid, sier han til nrk.no.

Siste sending med Are og Odin er lørdag 17. desember, mellom 14 og 16 på NRK P1. Det blir et heidundrende kalas, med et nøye utvalgt publikum av hengivne fans i studio, heter det i omtalen.

Og hvis du tror på et comeback så kommer det antydninger om at Are og Odin ennå ikke har vært på NRK P1+, hva nå det måtte bety.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse