Annonse

Lanserer reklamefri radio også i Finland

16.09.2022 - Kyrre Dahl

En måned etter at tjenesten ble lansert i Norge følger Finland etter, når Bauer tilbyr muligheten til å høre på radio uten reklame.

Foto: Bauer Media

Bauer fortsetter å satse på sin Premium-tjeneste, der de som betaler en månedlig avgift får tilgang til alle selskapets radiokanaler og podkaster uten å måtte høre reklame.

Tjenesten er tidligere lansert i Polen, Danmark og Storbritannia. Den ble i august lansert i Norge og nå står Finland for tur. Radioplay Premium gir tilgang til kanaler som blant annet Radio Nova, Iskelmä, Radio City, Kiss og NRJ. I tillegg blir det mulig å høre en rekke podkaster via plattformen.

Når tjenesten ble lansert i Norge sa program og markedsdirektør i Bauer Media, Kristoffer Vangen, at han har god tro på at det eksklusive innholdet og muligheten til å lytte reklamefritt vil appellere til deler av lytterne.

I løpet av høsten har Bauer varslet lanseringen av 70 eksklusive radiokanaler på den nye tjenesten. - Dette gjør oss i stand til å styrke våre eksisterende kanaler slik at de framstår som enda mer attraktive for annonsører og lyttere, sa Vangen.

Han er fornøyd med hvordan dette har blitt mottatt i landene der Premium har vært tilbudt en stund. – Det har fungert veldig bra, og vi ser at mange lyttere ønsker å betale en liten sum for et økt tilbud på lyd, sa Vangen.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse