Annonse

Påmeldingen åpnet for Radiodays Europe 2023

06.09.22 - Kyrre Dahl

De som er tidlig ute kan spare mye penger ved å melde seg på til neste års radiokonferanse før 31. oktober i år.

Foto: Radiodays Europe

Det er fortsatt en stund igjen til selve konferansen, men i dag åpnet påmeldingen til Radiodays Europe 2023, som vil foregå i Praha i Tsjekkia fra 26. til 28. mars.

Radiodays Europe er verdens største konferanse for de som jobber med radio, audio og podkast. Forrige utgave ble arrangert i Malmø i Sverige i mai 2022.

Lite er kjent om programmet og foredragsholdere foreløpig, men det er uansett snakk om tre dager fulle av faglig input og mulighet til å møte gamle kjente og bli kjent med nye radiofolk.

De som er tidlig ute kan få inngangsbilletten til nesten halv pris. Melder du deg på til Radiodays Europe før 31. oktober kan få en Super Early Bird-pris på 399 euro. NB: Tsjekkisk moms kommer i tillegg!

I november og desember er prisen 499 euro, etter det er det en såkalt normalpris på 599 euro. Men, er man sent ute så blir det dyrt. Etter 12. mars koster det 699 euro å komme inn døra på RDE 2023.

Arrangøren gjør oppmerksom på at billetter som ble solgt til Radiodays Europe 2020, som ble avlyst pga. pandemien, ikke lenger er gyldig som inngangsbevis.

Påmelding og mer informasjon finner du her: RADIODAYS EUROPE Ekstern lenke

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse