Annonse

Ny redaktør i Studentradioen

15.06.22 - Kyrre Dahl

Bergens eldste lokalradio får ny redaktør. Jakob Hægeland Blom (24) tar over sjefsrollen til Studentradioen i Bergen (SriB) den 1. juli.

Jakob Hægeland Blom. Foto: Andre Virani, SriB

– Jeg gleder meg til et nytt radioår med alle våre flinke medarbeidere, sier Blom.

Blom har vært et aktivt medlem av SriB siden 2018, og har blant annet produsert det Prix Radio-nominerte innslaget «Sigrun og Pappa», samt ledet produksjonen av Studentradioens 24-timers livesending til innsamling for Matsentralen Vestland og det årlige samarbeidet med Festspillene i Bergen.

– Jeg ser frem til å starte på spennende arbeidsoppgaver, og ønsker at Studentradioen i Bergen skal være et bra sted for alle studenter, sier Blom.

– Etter to år i rollen er jeg klar for å gi stafettpinnen videre. Jakob og jeg har jobbet tett det siste året, og jeg kan ikke se for meg en bedre arvtaker. SriB er i gode hender, selv om det er litt trist å være ferdig, sier avtroppende redaktør Michael Fabregas Breien, om Blom som nå tar over jobben hans.

Studentradioen i Bergen har over 200 frivillige medarbeidere, og produserer ukentlig et titalls ulike radioprogrammer og podcaster. Kanalen har sendt radio siden 1982, og er med det byens eldste lokalradio.

  • Også publisert på: lokalradio.no Ekstern lenke

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse