Annonse

Flere nye stemmer i P3Morgen

Radionytt.no - 02.05.2022 - Kyrre Dahl

Fra høsten av får Adelina Ibishi med seg hele fem nye folk i det populære morgenprogrammet på NRK P3


Henning Bang (21), Karsten Blomvik (27), Hani Hussein (27), Adelina Ibishi (29), Egil Skurdal (26) og Tete Lidbom (36). Foto: Jonathan C. Vivaas Kise / NRK

Nå er det klart hvem som overtar etter Martin Lepperød og det blir faktisk en hel flokk, melder P3. Lepperød ga seg som programleder i P3Morgen i februar etter to år sammen med Adelina Ibishi da han fant ut at han ikke var noen morgenfugl. Siden det har Adelina ledet programmet alene.

Nå har hun ikke vært helt alene, Adelina har fått god hjelp av gjesteprogramledere, samtidig som jakten på Martins etterfølger har pågått for fullt. - Dette har vært en lang prosess og jeg har vært med på store deler av den, sier hun til sin egen kanal.

- «P3morgen» er min vesle baby, og tøytene våre må være i gode hender, sier Adelina til P3.no. (For ordens skyld: Lytterskaren til programmet har blitt kjærleg døpt til «tøyter»)

Fra høsten av får hun selskap av hele fem nye folk. I studio får Adelina selskap av Tete Lidbom (36) og Karsten Blomvik (27). I tillegg skal Henning Bang (21), Egil Andreas Skurdal (26) og Hani Hussein (27) være med som utegående reportere.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse