Annonse

Ronny Bergersen blir DJ på NRK P1

Radionytt.no - 22.04.2022 - Kyrre Dahl

Etter 11 år i Radio Metro blir Ronny Bergersen å høre på NRK P1 i tida som kommer. Første sending er allerede i ettermiddag.

Ronny Bergersen. Foto: Foto: Janne Helen Juliussen/ NRK

Ronny Bergersen blir en del av DJ gruppen i P1/P1+. Han skal frem til sommeren være DJ/programleder fra kl. 17 til kl. 19 på fredager, lage Nattradio og etter hvert gå inn i turnusen. Han blir m.a.o. å høre flere ganger i uka.

- Det var veldig gøy å få telefon fra NRK P1, sier Bergersen som gleder seg stort til å jobbe for Norges største radiokanal: - Det er mye bra folk i NRK, sier Bergersen til radionytt.no. Han har i tillegg til radio også lang erfaring som DJ.

– Vi landet på Ronny fordi han er en rutinert DJ/programleder som leverte gode arbeidsprøver tilpasset det NRK holder på med og har en stor interesse for å være en del av et lag der alle lærer av hverandre. Det sier Eirik Kjos, som er Arbeidsleder DJ's og musikkflater for P1 og P1+.

Avdelingen lager musikkprogrammer som Pia, Kveldsåpent, Søndagsåpent, Topplista, På Dansefot, Pils, Ren 60, Lørdagskveld og Nattradio. - Det er programmer som går for det meste på P1, mens noe er for P1+, sier Kjos til radionytt.no.

- Det er supert at flinke radiofolk slipper til på NRK P1. Det blir artig å høre Ronny i et slikt format. Det er jo noen utgaver av Radio1 siden han het Max Gordon. Så dette gleder jeg meg til å høre, sier kanalsjef i NRK P1, Bjørn Tore Grøtte.

Ronny Bergersen har jobbet med radio i en årrekke og har blant annet vært innom Radio 1, Radio Oslo, Power Hit Radio og Radio City i Askim før han ble fast stemme på Radio Metro, der han var å høre fram til november i fjor.

  • Flere nyheter om: NRK Radio
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse