Annonse

Norske navn på Radiodays Europe

30.03.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Vil du være med på årets store internasjonale radiokonferanse? Da lønner det seg å bestille før 1. april. Det er siste dag med normalpris på inngangsbilletten. På listen over foredragsholdere finner vi i år folk fra norsk lokalradio.


Hanne Fleischer og Stian Viken fra 1 FM Molde. Foto: Kyrre Dahl

Radiodays Europe arrangeres i Sverige denne gangen. Konferansen avholdes i Malmø fra 15. til 17. mai. Normalprisen for å være med er 699 euro + VAT, men etter 1. april koster det altså mer.

Det blir foredragsholdere fra hele verden men i år er det ekstra mange fra Norden og spesielt svenskene er godt representert på navnelisten. Det er flere fra Norge som skal være med i diverse sessions, til og med fra lokalradio.

Allerede åpningsdagen deltar Martin Holmen fra NRK i «Youth Summit: Representing the next generation – hands on tools to strengthen the relationship with our listeners». Radiosjef Cathinka Rondan er en av flere deltagere i Audio Summit, der vi får høre om fremtiden for radio i forskjellige deler av verden.

16. mai skal Stian Viken fra 1 FM Molde være med i et panel som har fått navnet Live and Local: «In a time where bigger suggests better, local radio can be invincible. Giants are slow and heavy, they overlook the nuances, and they can’t (or won’t) be bothered with direct access to and content from real people on the ground.», står det i omtalen.

Andre deltagere som er satt opp i panelet er Jesper Ericson fra Sveriges Radio og Johannes Ott fra Radio Gong 96.3.Programmet er ikke helt spikret så det kan fortsatt bli forandringer i sesjoner og deltagere.

Det er også andre sesjoner som har fokus på lokalradio og regionalradio, blant annet: «American regional radio in a digital age» Det blir også Europa-première på dokumentarfilmen om den amerikanske radiostasjonen Z100: From Worst to First.

  • Les også: Radiofilm får première i Malmø i mai Om filmen Z100: Worst to First

  • Les mer om konferansen og påmelding på: radiodayseurope.com Ekstern lenke

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:

    Annonse