Annonse

Redaksjonen slått ut av korona

25.01.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Det er tøffe dager i P5 Hits der flere av medarbeiderne skal ha blitt smittet av korona. Det førte blant annet til at Frokostshowet måtte ty til repriser.


Frokosthowet - Foto: P5 Hits

Koronapandemien er på ingen måte over og rammer nå alt og alle, også oss som driver med radio. Det er ikke lett når en liten redaksjon blir rammet av koronasmitte, noe P5 Hits har fått erfare.

Til tross for strenge smitteverntiltak har flere medarbeidere blitt smittet av korona, noe som medfører isolasjon for noen og andre har måttet gå i karantene.

Dette kommer fram i innlegg på diverse sosiale medier, samtidig som det er blitt sendt reprise for Frokostshowet flere dager den siste uka.

Etter det radionytt.no forstår er ingen blitt alvorlig syke og situasjonen skal være i ferd med å bli bedre både med hensyn til smitte og arbeidet i redaksjonen.

De ansatte i P5 Hits skal ha holdt 2 meters avstand mellom sine arbeidsstasjoner og gjennomført en hyppig bruk av håndsprit, men munnbind er som kjent svært upraktisk å bruke i et radiostudio.

red.anm: Dette skrives på ingen måte for å henge ut noen, men for å vise at radiostasjoner fort kan bli nesten lammet av korona-pandemien.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse