Annonse

Howard er tilbake på lufta

06.01.22 - Kyrre Dahl

Håvard Sylte, bedre kjent som DJ Howard, starter som morgenvert på Radio Metro i slutten av januar.

Håvard Sylte, Hege Tepstad og Christian Gilsvik - Foto: Radio Metro

Håvard Sylte, som også går under betegnelsen Sr., startet sin programlederkarriere i Radio Oslofjord allerede i 1989, og er kjent for et stort publikum etter mange suksessrike år i NRK P3.

– Jeg elsker å spre glede til folk! sier den nå 48 år gamle Håvard. Jeg har en liten menighet som har fulgt meg siden jeg var på P3. Folk kjenner meg som Howard, så jeg kommer til å fortsette å kjøre med mitt alter ego på lufta, sier Howard i en pressemelding.

Håvard gleder seg veldig til å komme på radioen etter et par års pause:

– Varemerket mitt er at det skal bli mye humør og god stemning, og sånn sett passer mitt konsept perfekt inn på Radio Metro. Lytterne kan forvente en humoristisk start på dagen med morsomme og litt rare innfall.

Håvard Sylte Sr., som bor i Halden, gikk rett fra videregående til fulltidsjobb som radioprogramleder, og har stort sett ikke gjort så mye annet i karrieren.

– Jeg har hørt på Radio Metro opp gjennom årene, det er stødige folk som lager god feelgood radio. Det er virkelig superhyggelig å få kollegaer igjen. Jeg gleder meg til å bidra til å løfte Radio Metro til nye høyder, og skape gode radioopplevelser for våre lyttere. Jeg er fullvaksinert, og garanterer koronafri sone utenom nyhetsinnslagene!

Håvard Sylte (Howard) - Foto: Radio Metro

Adm. dir. Hilde Apneseth i Metro Sounds, eierselskapet til Radio Metro, gleder seg minst like mye som Håvard til å få ham med på laget:

– De fleste som har levd en stund har hørt om DJ Howard. Han var superhot som DJ på P3 på 90-tallet. Hvis Håvard hadde vært ung i dag hadde han hatt 500.000 følgere på YouTube. Etter noen litt tunge korona-år føles det som et kjempescoop å ha fått inn Håvard i stallen. Han blir mottatt med åpne armer av alle våre ansatte, og vi gleder oss enormt til å høre han på Radio Metro fra slutten av januar, sier Apneseth.

  • Også publisert på: lokalradio.no Ekstern lenke

  • I 2016 besøkte radionytt.no Howard i Spania: Norsk Radio i Spania med Howard ved roret

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse