Annonse

Pauser mammaperm for Julekanalen

08.11.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Julekanalen P7 Klem er tilbake. Blant årets programledere er den selverklærte juleentusiasten Elisabeth Carew, som i år har mast seg til å få være med selv om hun egentlig er i mammaperm.


(fra venstre) Elisabeth Carew, Hanne Bjørnevik, Espen Hoff, Sverre Bjørnsen og Morten Scott Janssen. I forgrunnen: Sonia (4 mnd.) - Foto: P4-gruppen

Julekanalen P7 Klem er på lufta for 16. år på rad, og i fjor var det mer enn 2,6 millioner lyttere som hørte på kanalen i november og desember. Det gjør kanalen til landets desidert største julekanal.

Flere av programlederne på Julekanalen P7 Klem har vært med i mange år, blant dem Hanne Bjørnevik, Espen Hoff, Sverre Bjørnsen og Morten Scott Janssen. Elisabeth Carew fikk sitt andre barn i sommer og skulle egentlig vært i mammaperm, men da julen nærmet seg kom ønsket om å være en del av programledergjengen i år også.

- Jeg har mast meg til å få bli med når P7 klem nå går over til å bli Julekanalen. Jeg er selverklært juleentusiast, så allerede denne uken lagde jeg ribbe, fant fram juletøflene og kjøpte splitter nye juleklær til begge barna, sier Carew

- Det å sende på Julekanalen P7 Klem er den perfekte unnskyldningen for å booste julefølelsen hver eneste dag frem mot høytiden. Og forhåpentligvis inspirerer vi lytterne til å få gaver, pynt og baking unnagjort i god tid slik at hele desember bare kan nytes, sier Carew.

Programsjef Espen Thorpe er ikke det minste bekymret for at det er for tidlig å skru på julemusikken i begynnelsen av november. - I ukene frem mot lansering av Julekanalen P7 Klem merker vi stadig økende pågang av lyttere som savner julemusikken og som lurer på når den er tilbake, sier Thorpe.

Lyttingen på Julekanalen P7 Klem har økt jevnt om trutt siden lanseringen i 2006, og bare i fjor var det 5% økning fra året før. Lyttingen tar seg for alvor opp i adventstiden og både på lille julaften og julaften hadde kanalen i fjor rundt 600 000 lyttere, noe som gjorde at den var større enn P4 og dermed landets største kommersielle radiokanal disse dagene.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse