Annonse

Niklas Baarli til frokostshowet på P5

15.10.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse, sier Niklas Baarli som nå blir fast programleder i Frokostshowet på P5 Hits sammen med Vida Lill Berge og Stian Røste


Foto: P4-gruppen

Da er det klart for et bytte mellom Bauer Media og P4-gruppen. Tidligere i uka ble det kjent at Andreas Velle slutter i frokostshowet på P5 Hits og går til Radio Norges morgensending. I dag avslører P4-gruppen hvem som skal overta etter Velle og han kommer fra Bauer Media.

Etter å ha jobbet med radio fra han var 13 år kommer Niklas Baarli til P4-gruppen. Fra nyttår blir han fast programleder i det populære Frokostshowet på P5, en jobb han gleder seg som en unge til å ta fatt på.

– P5 er en kanal som passer meg helt perfekt! Jeg elsker musikken, stemningen og folka som er der. Å bli en del av det laget føles som en sjanse jeg har ventet på i årevis, sier Baarli i en pressemelding.


Foto: P4-gruppen

P5 Hits beskriver seg selv som Norges største hitkanal, med 600 000 ukentlige lyttere, og Frokostshowet er kanalens store flaggskip.

– Det å skulle bli morgenkaptein på Norges største hitradio er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg elsker radio og spesielt morgenradio er helt magisk. Det å skulle få vekke en stor gjeng og våkne sammen med lytterne hver eneste morgen er et privilegium, og jeg gleder meg som et barn til å ta fatt på oppgaven, sier Baarli.

Baarli har blant annet jobbet i NRK og P2 og har i det siste jobbet i morgenshowet på Radio Rock, rockekanalen til Bauer. Han har også vært å se på God Morgen Norge på TV2, en jobb han skal fortsette med.

Programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, er glad for at den erfarne programlederen nå har takket ja til å jobbe i P4-gruppen.

– Niklas er en ekte radiohåndverker og et fyrverkeri av en fyr som vil gli godt inn med resten av gla’gjengen på kanalen. Frokostshowet på P5 har befestet seg som en viktig del av nordmenns morgenrutiner, og siden lytterne inviteres til å by på seg og sitt er det ekstremt viktig at programlederne også gjør det samme. Dette er jeg veldig trygg på at Niklas er godt rustet til og motivert for å gjøre, sier Opsahl.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse