Annonse

Lag podkast om noe du liker

11.10.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Tre nordmenn var i aksjon da suksessfulle ungdomsformater ble presentert på Radiodays Europe. En av konklusjonene var at du må lage noe som interesserer deg.


Foto: Radiodays Europe

Mikkel Niva og Herman Flesvik fikk presentere sin suksesspodkast Friminutt foran radiofolk fra hele Europa. Arianrhod Engebø fra NRK bandt samtalen mellom de to og salen sammen.

Niva og Flesvik avslørte under sesjonen at de egentlig trodde da de først møttes at de var veldig forskjellige som mennesker og programledere, men de fant fort ut av de hadde mye felles og ble venner.

Slik ble podkasten til. Friminutt er en podkast der vi leker sammen for å glemme utfordringene i arbeidslivet, sa Mikkel Niva

De hadde følgende råd til de som satt i salen: Når du skal lage en podkast bør det være om et emne som interesserer deg og som du liker å snakke om.

Det er omtalen av sesjonen. De som deltar er Herman Flesvig, kjent fra NRK og podkasten Friminutt. Mikkel Niva, som er like kjent for podkasten Friminutt og diverse fra NRK. Den tredje fra NRK er Arianrhod Engebø, som også er en kjent programleder.

I denne sesjonen fikk de selskap av Kamal Hassan, Havshen Nabaz og Andrew Mojo, alle fra Danmarks Radio. Hassan kommer fra podkasten Uden Filter og fortalte at inspirasjonen kom fra at han var omgitt av mennesker som snakket uten filter da han vokste opp.

Mojo fortalte at en forskjell på deres podkast og andre var at de bevisst brukte slang-uttrykk. - Slang er en del av det å være ung, sa Hassan. De står også bak podkasten På Bagsædet, som er en uformell samtale om emner som angår unge mennesker.

  • Les mer om konferansen på: radiodayseurope.com Ekstern lenke

  • Mer om: Konferanser

  • Følg oss:     -  RSS:

    Annonse