Annonse

P4 styrker salgsteamet ytterligere

28.09.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Sindre Stene Ramberg er ansatt som radiorådgiver i P4, som melder om en meget bra sommer for radioreklame.


Sindre Stene Ramberg - Foto: P4-gruppen

Etter en eventyrlig radiosommer fortsetter både nye og gamle kunder å strømme til radio. Det melder P4-gruppen, som derfor har ansatt Sindre Stene Ramberg for å styrke laget.

Ramberg har ti års erfaring fra salg og ledelse, og kundedirektør i P4, Birgitte Løvaas, sier dette er kompetanse som er gull verdt for P4:

- Sindre har verdifull erfaring fra andre kundeorienterte bransjer, og jeg tror han vil utfordre oss som har jobbet her lenge på en positiv måte. Sindre er en relasjonsbygger, en sjarmerende og arbeidsom trønder, - det er akkurat en slik radiorådgiver vi trenger, sier Løvaas.

Sindre Stene Ramberg begynner å jobbe i NENTs splitter nye lokaler på Hasle i Oslo 4. oktober, noe han selv ser veldig frem til

- Jeg gleder meg til å begynne i P4-gruppen. Mitt inntrykk er at vi deler filosofi når det gjelder hvordan man best ivaretar kundens behov for markedsføring av merkevare, produkt og tjenester, og deretter ivaretar langsiktige kunderelasjoner. I P4 er det i tillegg et godt arbeidsmiljø med engasjerte ansatte, så det klart at jeg måtte takke ja til å bli med på laget, sier Ramberg.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse