Annonse

Metro skifter navn og lanserer erotikk

23.09.21 - Kyrre Dahl

Eierselskapet til Radio Metro skifter navn til Metro Sounds, og lanserer Erotikkpodden. Radiokanalen vil fortsatt hete Radio Metro.

f.v. Marte Jære Brandt, Hilde Apneseth og Johannes Grindheim Ølfernes. Foto: Troy Langaas/Metro Sounds.

I løpet av de siste par årene har driften i Radio Metro blitt utvidet til flere nye forretningsområder, og for å markere at Radio Metro ikke lenger kun er et tradisjonelt radioselskap, men et moderne underholdningsselskap med base i lyd, har bedriften skiftet navn til Metro Sounds.

- Vi jobber fortsatt med å venne oss til at vi ikke lenger er ansatt i Radio Metro. Vi har rett og slett kopiert navnet fra BBC Radio som nå heter BBC Sounds. Vi synes navnet er beskrivende for den retningen vi beveger oss i, og tenker at hvis det er godt nok for BBC, så er det helt sikkert også godt nok for Metro, sier adm.dir. Hilde Apneseth.

- Radiostasjonen Radio Metro fortsetter med samme navn som før, og det er jo den publikum kjenner og er glad i, så dette tror jeg går bra, sier Apneseth.

Podcast er veldig i vinden om dagen, og Metro Sounds vil surfe på den nye lydbølgen. Selskapet produserer allerede bl.a. «Kriminalkrøniken», en av Norges mest populære true-crime podcaster, og «Historier som endret verden» som stadig øker i popularitet.

Nå lanserer Metro Sounds Erotikkpodden der en skuespiller leser opp erotiske noveller. Sjangeren kalles ofte «husmorporno» og burde være kjent for de fleste.

- Erotikkpodden har tatt oss langt utenfor comfortsonen, det har til tider vært skikkelig kleint, men også hysterisk morsomt. Ideen til Erotikkpodden oppsto i jakten på en nisje som var stor, og som ikke allerede var dominert av andre podcaster. Alle vet at sex selger, og det finnes ikke noe tilsvarende som vi vet om i Norge, så da var veien kort fra idé til ferdig podcast, sier Apneseth.

- Det har vært en nesten utenomkroppslig opplevelse å jobbe med vår unge digitale innholdssjef Johannes Grindheim Ølfernes og prosjektleder Marte Jære Brandt på Erotikkpodden. At jobben som leder i Metro Sounds skulle ta meg hit hadde jeg virkelig aldri trodd, men vi tre har klart å finne en veldig fin samarbeidsform på tvers av både kjønn og alder. Jeg har aldri ledd så mye på jobben noen gang, sier hun.

De tre første episodene av Erotikkpodden lanseres fredag 24.september på iTunes og Spotify, og i appen Oneplay.

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse