Annonse

To nye programledere i P4-gruppen

06.09.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

P4-gruppen styrker satsingen mot yngre lyttere og har ansatt Ellen Befring Thomassen og Yasmin Mehmood. De to skal være programledere i P5 og NRJ, samt jobbe med sosiale medier.


Ellen Befring Thomassen og Yasmin Mehmood - Foto: P4-gruppen

Befring Thomassen har bakgrunn i P3 og podkast og Mehmood har jobbet i P3, P2 og som SoMereporter for P3 Gull, skriver P4-gruppen i en pressemelding.

Begge har fartstid som programledere og har vist at de kan underholde samtidig som de i stor grad evner å være seg selv på lufta. Videre har de stort engasjement for musikk, underholdning og populærkultur, og begge har vist at de brenner sterkt for radio.

Programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, er svært fornøyd med ansettelsene, og ser fram til å få de to damene på lufta.

– Vi har lett etter sterke personligheter som stikker seg ut på radioen og som lytterne kan identifisere seg med og ønske å bruke tid sammen med, sier Opsahl. Nå er han overbevist om at man har truffet blink med ansettelsen av Ellen og Yasmin.

– De har god nese for det som beveger seg i samfunnet og det unge er opptatt av, og nå skal vi jobbe tett med dem for å legge et løp slik at de på best mulig måte kan knytte bånd med lytterne våre, sier Opsahl. Ellen og Yasmin blir begge å se i NENT Groups splitter nye lokaler på Hasle fra mandag 13. september.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse